Традиционна Ащанга Йога

Един от най-древните и автентични стилове на йога, Ащанга е динамична и енергизираща практика. При нея, специфичния синхрон между дишане и движение прочиства организма от токсини, успокоява нервната система и осезателно заздравява и стабилизира тялото и ума. Практиката се състои от: Загряване с Поздрав към слънцето (Surya Namaskara A & B); Стоящи и седящи пози – основно раздвижващи и заздравяващи гръбначния стълб и таза; Завършваща серия – отпускащи и балансиращи пози на земята; Релаксация за отпускане на психиката и интегриране на ефекта от практиката.

За повече информация – www.wake-up-yoga.com или тел: 0889 94 26 03

Гери (Гергана Ламбрева) е сертифициран йога учител, в традицията на Ащанга йога и изучава и преподава йога в Индия, Бали и Лондон, преди наскоро да се завърне в родината. Нейният стил на преподаване е гъвкав и посветен на всеки човек индивидуално. Тя вярва, че йога е универсална практика, но пътят към нея е нещо много лично за всеки един от нас. Затова, тя адаптира и приспособява практиката и подхода, така че те да бъдат достъпни за всеки, който почувства привличането на този древен мост към един по-лек и свободен живот – физически, психически и емоционално.

Център за Тибетска медицина Мончара съществува от 2016 година. Целта и мисията ни е да запознаем повече хора с възможностите на тибетската медицинска система на диагностика и лечение, които съвсем успешно могат да функционират в модерното ни общество.

Адрес

бул. Скобелев 63, ап. 3
1606 Sofia, Bulgaria
тел. 088 259 4873

Адрес