Традиционна Ащанга Йога

Един от най-древните и автентични стилове на йога, Ащанга е динамична и енергизираща практика. При нея, специфичния синхрон между дишане и движение прочиства организма от токсини, успокоява нервната система и осезателно заздравява и стабилизира тялото и ума. Практиката се състои от: Загряване с Поздрав към слънцето (Surya Namaskara A & B); Стоящи и седящи пози – основно раздвижващи и заздравяващи гръбначния стълб и таза; Завършваща серия – отпускащи и балансиращи пози на земята; Релаксация за отпускане на психиката и интегриране на ефекта от практиката.

За повече информация – www.wake-up-yoga.com или тел: 0889 94 26 03

Гери (Гергана Ламбрева) е сертифициран йога учител, в традицията на Ащанга йога и изучава и преподава йога в Индия, Бали и Лондон, преди наскоро да се завърне в родината. Нейният стил на преподаване е гъвкав и посветен на всеки човек индивидуално. Тя вярва, че йога е универсална практика, но пътят към нея е нещо много лично за всеки един от нас. Затова, тя адаптира и приспособява практиката и подхода, така че те да бъдат достъпни за всеки, който почувства привличането на този древен мост към един по-лек и свободен живот – физически, психически и емоционално.

Център за Тибетска медицина Мончара съществува от 2016 година. Целта и мисията ни е да запознаем повече хора с възможностите на тибетската медицинска система на диагностика и лечение, които съвсем успешно могат да функционират в модерното ни общество.

Адрес

бул. Скобелев 63, ап. 3
1606 Sofia, Bulgaria
тел. 088 259 4873

Адрес

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.